top of page

Viikki-speksi esiintymään tapahtumaasi

IMG_0166 (1).jpg

Esiintyjämme eivät ole vain taitavia; he ovat intohimoisia työssään, mikä takaa energisen ja mukaansatempaavan esityksen. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotka eivät riko budjettiasi ja tekevät huippuluokan viihteestä saatavilla. Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen - Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi mukauttaaksemme esityksiä ja varmistaen, että tapahtumasi onnistuu täydellisesti.

 

Valitse yksittäisistä palveluista tai yhdistä ne täydelliseksi viihdepaketiksi. Ota vain meihin yhteyttä ja kerro tapahtumastasi lisää! Olipa kyseessä vuosijuhlat, yritystapahtuma, häät, varainkeruu tai synttärit, meihin voi luottaa!

 

Kaikki keikkatarjoukset käsittelemme sähköpostissa hallitus.viikkispeksi@gmail.com

Bändi

Speksimme bändit ovat vuosien varrella sovittaneet, sanoittaneet, harjoitelleet ja esittäneet kaikkea; soulful jazzista sydäntä sykkivään rockiin, osaamme kattaa laajan valikoiman musiikkigenrejä. Meidän kauttamme lavalle pääsee lahjakkaita opiskelijamuusikoita, jotka tuovat intohimoa ja taitoa lavalle. Voit pyytää meiltä tiettyjä kappaleita tai teemoja tapahtumasi tunnelman mukaan.

 

Bändillemme voi heittää keikkatarjouksen sähköpostiin hallitus.viikkispeksi@gmail.com. Huomaathan, että toivomme keikkatarjouksia vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumanne ajankohtaa. Bändisetin vähimmäispituus on 20 min ja hinnat sovitusti alkaen 150€. Toivomme, että tilastanne löytyy bändin äänentoisto, sound check -mahdollisuus sekä mahdollisesti rummut, mutta näiden puuttuessa sovellamme - kysy lisää! 

 

Bändisetin pituus          Hinta alkaen

20min                                    150€

30min                                    200€

40+ min                               >300€

Tanssitiimi

Viikki-speksin tanssitiimi saa vuosittain suitsutusta Jodelissa, joten laatu on taattua! Tanssiryhmämme jäsenet ovat taitavia eri tyyleissä, mukaan lukien hip-hop, contemporary, jazz ja paljon muuta. Tapahtumaanne saatte meiltä hyvin harjoitellun show’n tai vaikkapa yleisönne kanssa tanssittavan työpajan!

 

Tanssiryhmämme ottaa keikkatarjouksia vastaan sähköpostissa hallitus.viikkispeksi@gmail.com. Huomaathan, että toivomme keikkatarjouksia vähintään 4 viikkoa ennen tapahtumanne ajankohtaa. Tanssiryhmä tarvitsee myös vähintään 5m * 3m täysin avoimen tasaisen tilan, sekä äänentoisto- ja sound check -mahdollisuuden. Kerrothan myös, millainen tanssitila on - ulkona, sisällä, betonilla, portailla jne. Tanssisetin pituus on esimerkiksi 10-20min ja hinnat sovitusti 150-250€. Kerrothan tapahtumastasi lisää!


 

Tanssisetin pituus                                                   Hinta alkaen

Tanssisetti  10min                                                     150€

Yleisötanssitus 10min                                            150€

Tanssisetti + yleisötanssitus  20min            250€

Näyttelijätiimi

Näyttelijämme tarjoavat hauskoja improesityksiä, räätälöityjä sketsejä, tai interaktiivisia pelejä ja aktiviteetteja hauskaksi vaihtoehtoiseksi ohjelmanumeroksi esimerkiksi vuosijuhlille tai firmanne pikkujouluihin! Näyttelijätiimi harjoittelee koko vuoden viihdyttämisen jaloa taitoa, ja laittaa mielellään itsensä naurun kohteeksi, tai haastaa vaikkapa työkavereitanne improamaan kanssaan. Näyttelijöitä voit kysyä keikkailemaan niin ikään sähköpostista hallitus.viikkispeksi@gmail.com. Kerrothan lisää toiveistasi! Näyttelijäshow’n pituus ja hinta sovitaan erikseen.

Maskeeraustiimi

Haluatko lisätä ripauksen glitteriä tapahtumaasi? Speksimme esiintyvien tiimien esitysten lisäksi voit kysyä myös mahdollisuuksista maskeeraustiimin taidonnäytteille, esimerkiksi omaan tapahtumaasi laittautumiseen tai kasvomaalauspisteen pyörittämiseen! Maskeeraustiimi osaa loihtia opiskelijoista vanhuksia, ihmisistä kahvinkeittimiä tai vaikka symbionttisia sieni-eliöitä. Maskeeraustiimistä lisätietoa saat sähköpostista hallitus.viikkispeksi@gmail.com. Kerrothan lisää toiveistasi! Maskeeraustiimin keikan pituus ja hinta sovitaan erikseen.

bottom of page