IMG_4751.jpeg

VASTUUHENKILÖT

logo_edited.png

Viikki-speksi ry:n vuosittaisen musiikkiteatteriproduktion, speksin, vastuuhenkilöt vastaavat produktion aikataulullisesta, käytännön ja luovasta toteutuksesta. Tuottaja, ohjaaja ja käsikirjoitusvastaava valitaan vuosittain hallituksen toimesta ja loput tiimivastaavat valitaan tämän jälkeen hallituksen, tuottajan ja ohjaajien puolesta. Produktion vastuuhenkilöt ovat, oman tiiminsä luomusten lisäksi, vastuussa tiimin kokoamisesta, koordinoinnista ja ryhmäyttämisestä ja ovat myös yhteydessä hallitukseen produktion etenemisestä.

PRODUKTION 2021 VASTUUHENKILÖT

IMG_9795.jpg

ANNA AFANASYEVA

Tuottaja

tuottajat.viikkispeksi(at)gmail.com | anna.afanasyeva(at)helsinki.fi

Produktion toiminnanjohtaja. Luo vuosikohtaisen toimintasuunnitelman ja aikataulun produktion valmistumiselle. Delegoi käytännön tehtäviä ja seuraa produktion toimintasuunnitelman, aikataulun ja budjetin toteutumista. Tekee yhteistyötä yhdistyksen hallituksen tiedottajan sekä markkinointivastaavan kanssa produktion tiedotukseen liittyen. Vastaa yhteistyöstä esitystilan kanssa, koordinoi lipunmyyntiä ja vastaa produktion asiakaspalvelusta lipunmyyntiin ja muihin mahdollisiin kysymyksiin liittyen.

Valittu 4.jpg

MATLEENA SILTAKORPI & PANU HEIKKINEN

Ohjaajat

matleena.siltakorpi(at)helsinki.fi | panu.heikkinen(at)helsinki.fi

Produktion taiteellinen johtaja, joka vastaa näytelmän sisällöstä.

Ottaa vastaan käsikirjoituksen ja sovittaa sen näyttämölle tehden tarpeelliset muokkaukset. Valitsee näyttelijät castingin kautta. Toimii näyttelijäryhmän tiimivastaavana ja järjestää heille harjoituksia. 

FullSizeRender.jpg

VENLA LANKINEN

Käsikirjoittaja

venla.lankinen(at)helsinki.fi

Vastaa käsikirjoituksen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaan. Vastaa käsikirjoituksen sisällöstä, mutta ohjaaja omaa oikeuden sovittaa käsikirjoitus näyttämölle. Käsikirjoituskilpailun voittaja on ensisijaisesti käsikirjoitusvastaava, mikäli hän haluaa toimen. Koordinoi speksin käsikirjoituksen lisäksi trailerin käsikirjoittamista.

FullSizeRender 6.jpg

ADA-JULIA KUNNARI & SINI RUOHOMÄKI

Koreografit

adajuliak(at)gmail.com | sini.ruohomaki(at)gmail.com

Koreografi luo musiikkinumeroiden koreografiat sekä tanssijoille että musiikkinumeroissa esiintyville näyttelijöille, ohjaajan toiveiden mukaisesti. Järjestää auditoinnit tanssijoiden valinnalle ja koordinoi tanssijoiden toimintaa. Osallistuu kappalevalintaan yhdessä ohjaajien sekä bändi-, laulu-, sanoitus- ja käiskirjoitusvastaavan kanssa.

FullSizeRender 6.jpg

ELLEN HAASLAHTI

Apukoreografi

ellen.haaslahti(at)helsinki.fi

Koreografi luo musiikkinumeroiden koreografiat sekä tanssijoille että musiikkinumeroissa esiintyville näyttelijöille, ohjaajan toiveiden mukaisesti. Järjestää auditoinnit tanssijoiden valinnalle ja koordinoi tanssijoiden toimintaa. Osallistuu kappalevalintaan yhdessä ohjaajien sekä bändi-, laulu-, sanoitus- ja käiskirjoitusvastaavan kanssa.

FullSizeRender 7.jpg

NINA VUORINEN

Bändivastaava

nina.vuorinen(at)helsinki.fi

Vastaa produktion kappalevalinnoista yhdessä ohjaajan, koreografin sekä laulu-, sanoitus- ja käsikirjoitusvastaavien kanssa. Vastaa musiikkinumeroiden valmistumisesta aikataulujen mukaisesti. Koordinoi bändin toimintaa ja vastaa kappaleiden sovittamisesta yhdessä lauluvastaavan kanssa.

IMG_0292.JPG

LILIA SIRÉN & PYRY PUUSTINEN

Lauluvastaavat

lilia.siren(at)helsinki.fi | pyry.puustinen(at)helsinki.fi

Järjestää laulajien auditoinnit sekä laulajien ja näyttelijöiden lauluharjoitukset. Valitsee kappaleet yhdessä yllämainittujen tiimivastaavien kanssa ja sovittaa kappaleet yhdessä bändivastaavan kanssa, produktion aikataulujen mukaisesti.

IMG_0026.jpg

VILJAMI ROSVALL

Sanoitusvastaava

viljami.rosvall(at)helsinki.fi

Vastaa kappaleiden sanoitusten valmistumisesta produktion aikataulujen mukaan. Valitsee sanoitustiimin jäsenet hakemusten perusteella. Vastaa sanoitusten sisällöstä yhdessä ohjaajan ja käsikirjoitusvastaavan kanssa.

IMG_0992.jpg

ULRIIKA KAARNA

Lavastus

ulriika.kaarna(at)helsinki.fi

Vastaa lavastuksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä lavastusten valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa lavastustiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä puvustuksen ja maskeerauksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

IMG_0197.JPG

URSULA RINTAJOUPPI & VILMA HERRONEN

Puvustus

ursula.rintajouppi(at)helsinki.fi | herronenvilma(at)gmail.com

Vastaa puvustuksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä näyttelijöiden ja tanssijoiden pukujen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa puvustustiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä lavastuksen ja maskeerauksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

Valittu 5.jpg

IIDA SÄÄKSBERG

Maskeeraus

iida.saaksberg(at)gmail.com

Vastaa maskeerauksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä näyttelijöiden, tanssijoiden ja bändin maskeerauksen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa maskeeraustiimin hakemuksen perusteella ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä lavastuksen ja puvustuksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

jo.jpg

JOHANNA PUUTIO

Vastaava graafikko

johanna.puutio(at)helsinki.fi

Vastaa produktion ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvän grafiikan suunnittelusta ja toteutuksesta. Valitsee grafiikkatiimin hakemuksiin perustuen. Tekee tiivistä yhteistyötä ohjaajan, markkinointivastaavan ja tiedottajan kanssa pitääkseen produktion ja viestinnän yleisilmeen koherenttina ja Viikki-speksi ry:n brändin mukaisena.

DSC_0053.jpg

TUISKU HILLILÄ

Vastaava teknikko / äänet

tuisku.hillila(at)gmail.com

Vastaa esityksessä käytettävän tekniikan toiminnasta ja hankinnasta. Kokoaa tekniikkatiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee valo- ja äänisuunnitelmat yhdessä muiden teknikkojen kanssa.