top of page
IMG_4751.jpeg

VASTUUHENKILÖT

logo_edited.png

Viikki-speksi ry:n vuosittaisen musiikkiteatteriproduktion, speksin, vastuuhenkilöt vastaavat produktion aikataulullisesta, käytännön ja luovasta toteutuksesta. Tuottaja, ohjaaja ja käsikirjoitusvastaava valitaan vuosittain hallituksen toimesta ja loput tiimivastaavat valitaan tämän jälkeen hallituksen, tuottajan ja ohjaajien puolesta. Produktion vastuuhenkilöt ovat, oman tiiminsä luomusten lisäksi, vastuussa tiimin kokoamisesta, koordinoinnista ja ryhmäyttämisestä ja ovat myös yhteydessä hallitukseen produktion etenemisestä.

PRODUKTION 2023 VASTUUHENKILÖT

tuottaja.jpg

TONJE LINDEMAN

Tuottaja

Produktion toiminnanjohtaja. Luo vuosikohtaisen toimintasuunnitelman ja aikataulun produktion valmistumiselle. Delegoi käytännön tehtäviä ja seuraa produktion toimintasuunnitelman, aikataulun ja budjetin toteutumista. Tekee yhteistyötä yhdistyksen hallituksen tiedottajan sekä markkinointivastaavan kanssa produktion tiedotukseen liittyen. Vastaa yhteistyöstä esitystilan kanssa, koordinoi lipunmyyntiä ja vastaa produktion asiakaspalvelusta lipunmyyntiin ja muihin mahdollisiin kysymyksiin liittyen.

ohjaaja.jpg

LINDA HOKKANEN JA EETU SOPANEN

Ohjaajat

Produktion taiteellinen johtaja, joka vastaa näytelmän sisällöstä.

Ottaa vastaan käsikirjoituksen ja sovittaa sen näyttämölle tehden tarpeelliset muokkaukset. Valitsee näyttelijät castingin kautta. Toimii näyttelijäryhmän tiimivastaavana ja järjestää heille harjoituksia. 

johanna1.jpg

JOHANNA PUUTIO

Käsikirjoittaja

Vastaa käsikirjoituksen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaan. Vastaa käsikirjoituksen sisällöstä, mutta ohjaaja omaa oikeuden sovittaa käsikirjoitus näyttämölle. Käsikirjoituskilpailun voittaja on ensisijaisesti käsikirjoitusvastaava, mikäli hän haluaa toimen. Koordinoi speksin käsikirjoituksen lisäksi trailerin käsikirjoittamista.

_DSC9271.jpg

KARLA MATIS, ADA-JULIA KUNNARI, SINI RUOHOMÄKI & ANNA AFANASYEVA

Tanssivastaava ja koreografit

Koreografi luo musiikkinumeroiden koreografiat sekä tanssijoille että musiikkinumeroissa esiintyville näyttelijöille, ohjaajan toiveiden mukaisesti. Järjestää auditoinnit tanssijoiden valinnalle ja koordinoi tanssijoiden toimintaa. Osallistuu kappalevalintaan yhdessä ohjaajien sekä bändi-, laulu-, sanoitus- ja käiskirjoitusvastaavan kanssa.

bändi.jpg

VIIVI ISOTALO

Bändivastaava

Vastaa produktion kappalevalinnoista yhdessä ohjaajan, koreografin sekä laulu-, sanoitus- ja käsikirjoitusvastaavien kanssa. Vastaa musiikkinumeroiden valmistumisesta aikataulujen mukaisesti. Koordinoi bändin toimintaa ja vastaa kappaleiden sovittamisesta yhdessä lauluvastaavan kanssa.

lauluvastaava_esittely.jpg

LILIA SIRÉN

Lauluvastaava

Järjestää laulajien auditoinnit sekä laulajien ja näyttelijöiden lauluharjoitukset. Valitsee kappaleet yhdessä yllämainittujen tiimivastaavien kanssa ja sovittaa kappaleet yhdessä bändivastaavan kanssa, produktion aikataulujen mukaisesti.

Tatu.jpg

TATU LEPPÄNEN

Sanoitusvastaava

Vastaa kappaleiden sanoitusten valmistumisesta produktion aikataulujen mukaan. Valitsee sanoitustiimin jäsenet hakemusten perusteella. Vastaa sanoitusten sisällöstä yhdessä ohjaajan ja käsikirjoitusvastaavan kanssa.

tanssijat.jpg

KARLA MATIS

Lavastus

Vastaa lavastuksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä lavastusten valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa lavastustiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä puvustuksen ja maskeerauksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

Puvustusvastaava_esittely.jpg

URSULA RINTA-JOUPPI

Puvustus

Vastaa puvustuksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä näyttelijöiden ja tanssijoiden pukujen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa puvustustiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä lavastuksen ja maskeerauksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

maskivastaava_esittely.jpg

KERTTU SAUKKOLA

Maskeeraus

Vastaa maskeerauksen suunnittelusta yhdessä ohjaajan kanssa sekä näyttelijöiden, tanssijoiden ja bändin maskeerauksen valmistumisesta produktion aikataulujen mukaisesti. Kokoaa maskeeraustiimin hakemuksen perusteella ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee tiivistä yhteistyötä lavastuksen ja puvustuksen kanssa pitääkseen speksin yleisilmeen koherenttina.

graffa_esittely.jpg

ERIKA VENNERVIRTA

Vastaava graafikko ja valokuvaaja

Vastaa produktion ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvän grafiikan sekä valokuvauksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valitsee grafiikka- ja valokuvaustiimin hakemuksiin perustuen. Tekee tiivistä yhteistyötä ohjaajan, markkinointivastaavan ja tiedottajan kanssa pitääkseen produktion ja viestinnän yleisilmeen koherenttina ja Viikki-speksi ry:n brändin mukaisena. 

tekniikkavastaava_esittely.jpg

ANNIINA ILVESSAARI

Vastaava teknikko

Vastaa esityksessä käytettävän tekniikan toiminnasta ja hankinnasta. Kokoaa tekniikkatiimin hakemuksiin perustuen ja koordinoi tiimin toimintaa. Tekee valo- ja äänisuunnitelmat yhdessä muiden teknikkojen kanssa.

bottom of page