YHDISTYKSEN KESÄKOKOUS

Yhdistyksen kesäkokous TIIVISTELMÄ Aika 20.07.2021, klo 18 Paikka Skype-etäkokous

Tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittäminen Käytiin yhdessä läpi talouskertomus, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus. Toiminnan tarkastuksesta on päästy läpi.

Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen Viikki-speksin vanha hallitus oli jäävi kohdan käsittelyyn. Kokouksessa olleet vanhan hallituksen jäsenet poistuivat kokouksesta. Todettiin kaikkien tarvittavien dokumenttien olevan kunnossa ja myönnettiin vastuuvapaus vanhalle hallitukselle. Vanhan hallituksen jäsenet palasivat kokoukseen.

Kevään 2022 suunnitelma Suunnitelma hyväksyttiin äänin 10/11. Yksi äänesti tyhjää.

Talousarvion ja toimintasuunnitelman vahvistaminen Käytiin läpi talousarvio. Keväälle suunnitellun isomman tapahtuman järjestäminen on huomioitu talousarviota tehdessä ja tapahtuman kulut katetaan sponsorituilla, osallistumismaksuilla tms. Hallitus esitteli toimintasuunnitelman. Keskusteltiin Helsingin kaupungilta haettavasta uudesta toiminta-avustuksesta. Selvitetään, voiko kevään tapahtumiin hakea kyseistä avustusta. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti.

Kauden 2021-2022 hallituksen valinta a. Yleisjäsenten valinta Valittiin Anniina Ilvessaari ja Anna Afanasyeva kauden 2021-2022 hallituksen yleisjäseniksi.

Produktion 2021 esitysten lukumäärän päättäminen Käytiin läpi vaihtoehdot esitysten lukumäärille ja niiden jakautumiselle esityspäiville. Ohjaajat olivat kertoneet kannattavansa perjantaille yhtä iltanäytöstä ja lauantaille kahta näytöstä. Moni kokouksessa oli samoilla linjoilla. Perjantain päivänäytöksen arveltiin rajoittavan katsojamääriä ja olevan myös esiintyjille hankala. Myös kaksi esitystä koettiin olevan liian vähän esiintyjille, joten kolme näytöstä olisi parempi määrä. Hyväksyttiin yksimielisesti esitysten lukumääräksi kolme. Ensi-ilta on perjantai-iltana ja lauantaina on kaksi näytöstä.

Strategiat

a.Yhdenvertaisuusstrategia

Hyväksyttiin yhdenvertaisuusstrategia.

b. ympäristöstrategia Hyväksyttiin ympäristöstrategia.


Kehitysehdotukset kaudelle 2021-22 Hyväksyttiin kehitysehdotukset ja lähetetään ne jäsenille.

1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

HALLITUKSEN KOKOUS II 

Viikki-speksi ry:n hallituksen kokous II TIIVISTELMÄ Aika: 13.07.2021 klo 18 Paikka: Pupu-klusteri, Small rooms, Mechelininkatu 3 D Hallinnolliset asiat a. Toimintakertomus 2020-21 Tehtiin pieniä muut

HALLITUKSEN KOKOUS I

Viikki-speksi ry:n hallituksen kokous I TIIVISTELMÄ Aika: 29.06.2021 klo 18:00 Paikka: Pupu-klusteri, Small rooms, Mechelininkatu 3 D Viikki-speksin produktio Sopimus kulttuuritalo Martinuksen kanssa